HOME     CONTACT

STEUNT U ONS?

 

Uw steun is noodzaak

De makers van Het Ware Geweld zijn overtuigd van de relevantie van het verhaal voor deze tijd: “zoek het kwaad niet bij ‘de ander’, maar in jezelf”. Twijfel aan het eigen gelijk kan nooit genoeg zijn. Met behulp van het educatieve programma worden ook scholieren uitgedaagd om kritische vragen te stellen. Daarbij maken ze kennis met het medium opera. Verder wordt door samenwerking met de Stichting Theater na de Dam en de Leo Smit Stichting een breder publiek bereikt, dan alleen de kring van operaliefhebbers.

 

Gedreven door deze overtuiging hebben de makers zich niet laten ontmoedigen door de vele problemen die de uitvoering van de opera jarenlang hebben vertraagd. In deze tijd van een terugtredende overheid en drastische kortingen op kunstsubsidies, is dat geen makkelijke taak.

 

 

Donaties zeer welkom

Alleen met actieve betrokkenheid en steun van het grote publiek kunnen de kunsten het hoofd boven water houden. Vandaar dat wij een beroep op u doen om ons te steunen bij dit project. Bent u hiertoe bereid? klik hier

 

ANBI-status: grote bijdragen aftrekbaar

Wilt u een groot bedrag doneren? Stichting de Wijze Nathan heeft de zogenaamde ANBI status. Dit betekent dat uw giften aftrekbaar zijn. Daarnaast geldt sinds 1 januari 2012 een extra giftenaftrek specifiek voor Culturele ANBI’s. Zie voor de wettelijke verplichte vermelding van gegevens over de ANBI-status de site van de Stichting De Wijze Nathan.

 

Credits:

Wij danken de volgende fondsen en instellingen voor hun genereuze bijdragen aan dit project: de Stichting Theater na de Dam, de Leo Smit Stichting, het VSB-fonds, het Amsterdams Fonds voor de Kunst, het Prins Bernhard Cultuurfonds (afdeling Noord-Holland), de Stichting Fonds voor de Geld- en Effectenhandel, de Stichting Maatschappij tot Nut der Israëlieten in Nederland, de Stichting Uilenburger Synagoge, LEntl JV NetWorks en een aantal donateurs die anoniem wensen te blijven.

 

Powered by LEntl JV Networks